Personlig coach

Jag är civilekonom i grunden, NLP master practitioner, Ennagramscoach, mindfulnessinstruktör och diplomerad samtalsterapeut. Jag började min bana i stålbranschen som ekonomiassistent, administratör och innesäljare, fortsatte därefter med ekonomi och blev ekonomiansvarig på ett IT-företag. Har under åren fortsatt att jobba en del med redovisning bl a i mitt eget bolag. Kom av en tillfällighet in på området personlig utveckling först och främst för att jag behövde det själv. Men snart insåg jag att det här borde fler människor få möjlighet att lära sig. Det finns så många ganska enkla modeller, verktyg och tankesätt, som många av oss inte känner till.

INSPIRATÖR

Jag vill inspirera och förmedla att vi kan så mycket mer än vad vi tror och att varje individ har en stor inneboende kapacitet. Jag vill inspirera och motivera dig till att jobba med dina tankar #fixatänket och motionera mera #tränahelalivet. Det är bra för både vår fysiska och psykiska hälsa. 

Med stöttning och vägledning kan vi utvecklas mer än vi anar. Och många gånger är det inget lappkast som behöver göras i livet, utan det är lite "fine tuning". Små förändringar kan ge stora ringar på vattnet och ge stora förändringar för resten av livet. Det spelar ingen roll om du vill må eller prestera bättre för coaching är ett fantastiskt sätt att komma vidare och nå mål och drömmar som du har.

VISION

Min vision är att det ska vara lika naturligt att gå till en personlig coach när du vill ha ut mer av livet, som det är att gå till en personlig tränare när fysiken inte är som du önskar. 

Jag vill förbättra livskvaliteten för fler människor genom att avdramatisera och erbjuda personlig coaching för alla. Jag vill att så många som möjligt ska få ta del av de tankesätt och verktyg som finns inom bl. a. psykologin, NLP, mentalträning och mindfulness för att må bättre. 

Det ska vara lättillgängligt och enkelt, genom både personliga möten eller med hjälp av dagens fantastiska teknik. 

Kort om mig

Jag hade jobbat med ekonomi i många år när jag bytte bana helt i samband med en utmattning, då jag kom i kontakt med bl a personlig utveckling, NLP och kognitiv terapi. Har sedan 2004 jobbat som personlig coach och i egen regi sedan 2006.

Jag har många intressen, men mitt främsta ihop med personlig uteckling är träning i många olika former. Ett motto som jag lärde mig av utmattningen är ”You can do anything, but not everything”. 

Efter det så har jag också kommit att intressera mig för mindfulness, ett bra verktyg i vårt uppkopplade samhälle.

 

Min träning

Jag är uppvuxen i en familj där alla tränar och har tränat så länge jag kan minnas. Mina föräldrar har alltid varit med och stöttat och kört på träningar och tävlingar. Fram till 16-års ålder tävlade jag i utförsåkning med Göteborgsklubben Väst Alpin. Samtidigt spelade jag fotboll och spelade de sista åren i Stenkullen i div II och Älvängen div I. Fortsatte med fotbollen tills jag var 25 år, då jag pga skador valde att sluta. Höll på med ett gäng andra sporter också under uppväxten såsom judo, dans och segling.

Nu för tiden älskar jag att springa, simma och dansa Zumba. Senaste träningsformen jag fastnat för är swimrun.

Drömmen är att genomföra En Svensk Klassiker.

 

Boka tid direkt eller kontakta mig via kontaktformuläret, mail eller telefon.