COACHING

Vill du vidareutveckla ditt ledarskap eller din personal? Coaching handlar om att hjälpa en person eller en grupp från ett nuvarande läge till ett önskat läge. Coachingen hjälper dig och din personal att byta fokus från problem till lösning.

Jag erbjuder företagstjänster för utveckling av såväl ledning som medarbetare.  Välj mellan individuell coaching, gruppcoaching, föreläsningar och workshops. Jag jobbar även med dig som är egen företagare eller småföretagare, som behöver coaching med ditt personlig ledarskap för att nå de mål som du önskar.

BEHÖVER FÖRETAGET EN COACH?

Behöver ni hjälp med coaching på företaget för att förebygga, vidareutveckla eller stötta under en stor förändring eller turbulent period. Eller har ni mycket sjukskrivningar på företaget och vill ändra detta genom att erbjuda personalen möjlighet till coaching.

LEDARSKAPSUTVECKLING

  • Bli en bättre ledare genom att förbättra ditt personliga ledarskap. Boka individuell ledarskapscoaching.
  • Lär känna dig själv och din personal ännu bättre med hjälp av Enneagrammet, läs nedan.

KONTAKTA MIG

Kontakta mig för bokning, offert och mer information om hur jag kan hjälpa just dig och/eller dina medarbetare.

E-post: info@jenniericci.se
Telefon: 0706-55 59 77

 

PERSONALUTVECKLING

  • Individuell coaching
  • Gruppcoaching
  • Föreläsningar, ex Enneagrammet.
  • Workshops

Enneagrammet

Enneagrammet är en personlighetsmodell som hjälper oss att upptäcka styrkan och potentialen hos både oss själva och andra. Modellen utgår från nio olika drivkrafter som formar nio olika personlighetstyper. Varje personlighetstyp har sina värderingar och förhållningssätt. Enneagrammet lär oss att förstå och respektera hur vi själva och andra fungerar. Den visar på vårt ego och hjälper oss också att komma till insikt om hur vi kan förändras och utvecklas på ett bestående sätt. Läs mer här.

Referens:

”I syfte med att arbeta med arbetsmiljön på planeringsdagar så anlitade vi Jennie för en introduktion i Enneagrammet. Målet med dagen var att belysa att vi är olika som personer och att våra olikheter berikar varandra. Detta uppnåddes genom Jennies inspirerande guidning av personlighetstyperna. Dagarna blev mycket lyckade.”

 - Christina Wadell Partille Kommun Hemsjukvården

 

”Igår sa jag upp mig från jobbet. Var inne på din hemsida idag och kände att du skulle kunna sätta prisgaranti på dig själv och det du gör. Nu har jag vågat drömma, sätta mål, realisera och förhoppningsvis på väg att uppnå dem.”  

- Isa

Välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret, mail eller telefon.